Egal-Net.comParty Industries

Party Industries werd samen met Frederik Van Ostaede opgestart op 24 oktober 2005.

Het project, dat een kleine lokale fuifsite moest voorstellen, groeide over de jaren uit tot een heuse fuifsite met fuiven over gans BelgiŽ. Dagelijks kijken een duizendtal mensen naar de website om hun weekend te kunnen inplannen!

In 2008 werd er beslist een heuse reclamecampagne te voeren voor de website, die al jaar en dag al hun diensten gratis aanbood voor zowel bezoekers als organisatoren.
Daarom richten we op de populaire jongerensite Netlog een profiel op, die enkele weken later een brandpagina werd!
Deze brandpagina is toen in slechts een paar weken uitgegroeid tot de grootste brandpage over heel Netlog. Een half jaar later beschikten we over meer dan 38.000 vrienden op deze pagina.
Enkele maanden nadat we de grootste brand waren liep ons contract af en kregen we voor de verderzetting een offerte voorgeschoteld die te duur was (enkele duizenden euroīs per maand), waardoor ons brandprofiel is stopgezet.

In 2009 hebben we beslist om een VZW te starten voor het project, aangezien we bleven uitgroeien.
We staan ondertussen dus bekend als Party Industries VZW!

Party Industries VZW
PI VZW (afgekort)
Achterlee 187
2460 Lichtaart
Ondernemingsnummer: 0811.567.128


In 2010 werd er een nieuwe versie van de site gelanceerd. Een nieuwe, verbeterde, Web 2.0 look en site zouden de toekomst verzekeren voor de website, die tot vandaag de dag nog steeds groter en groter wordt.

Omdat reclame op sociale netwerken een belangrijk promotiemiddel is zijn we ook aanwezig op andere netwerksites. Hieronder volgt een lijst naar onze website en de profielen!

  1. http://www.PartyIndustries.be
  2. http://www.myspace.com/partyindustries
  3. http://www.noxa.net/tags/partyindustries
  4. http://www.facebook.com/PartyIndustries
  5. http://www.flickr.com/photos/partyindustries
  6. http://nl.netlog.com/groups/party_industries